Izrada kapija

Alufence preduzeće specijalizovano za proizvodnju i ugradnju krilnih i kliznih kapija. Ako želite da ogradite prostor, otvorite i zatvorite kapiju ili vrata, obezbedite parking prostor, kontrolišete ulaz i izlaz i još mnogo toga ….na pravom ste mestu. Alufence je tu da Vam ponudi najadekvatnija i najsavremenija rešenja. Obratite nam se sa Vašim zahtevom da Vašu ideju pretvorimo u stvarnost!

Izrada i montaža kliznih, krilnih i pešačkih kapija

Sve tri vrste kapija mogu se izrađivati od sledećih materijala:
-samo metalne cevi
-metalne cevi u kombinaciji sa grifovanom mrežom
-metalne cevi u kombinaciji sa limom
-metalne cevi u kombinaciji sa drvetom
-metalne cevi u kombinaciji sa lexanom
-metalne cevi u kombinaciji sa elementima od kovanog gvožda
-od eloxiranog aluminijuma.

Klizne kapije su se pokazale kao mnogo bolje rešenje u odnosu na krilne a prednost se ogleda u sledećem:
–Klizna kapija omogućava da se dobije velika širina za ulaženje u određeni prostor, pa je iz tog razloga našla najširu primenu kod prozvodnih hala i magacina.
-Kod kliznih kapija vremenom dolazi do habanja plastičnih vodećih rolni (što se eliminiše štelovanjem ili eventualno zamenom), kao i ležaja na nosećim metalnim rolnama koji se lako menjaju, dok kod krilnih kapija često dolazi do pomeranja nosećih stubova kao i habanja šarki pa kapija kači za beton prilikom zatvaranja i otvaranja, što predstavlja veći problem za eliminisanje nastalih nedostataka. Najčešći problem kod klizne kapije koja se nalazi ispred proizvodnih magacina i hala javlja se delimično „utonuće“ deformacija gazeće šine zbog čestog prelaska vozila sa velikim teretom. Ovo može da se izbegne pravilnim postavljanjem šine prilikom betoniranja. Kod kliznih kapija veće dužine može na prednjem delu da se umesto metalne rolne postave dva metalna točkića obložena tvrdom gumom kako bi se dobila bolja stabilnost kapija prilikom zatvaranja.

[ngg_images source=“galleries“ container_ids=“3″ display_type=“photocrati-nextgen_basic_thumbnails“ override_thumbnail_settings=“0″ thumbnail_width=“100″ thumbnail_height=“75″ thumbnail_crop=“1″ images_per_page=“100″ number_of_columns=“0″ ajax_pagination=“0″ show_all_in_lightbox=“0″ use_imagebrowser_effect=“0″ show_slideshow_link=“1″ slideshow_link_text=“Kapije“ template=“/home/bravarsk/www.bravarska-radnja.com/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/ngglegacy/view/gallery.php“ slug=“Kapije“ order_by=“sortorder“ order_direction=“ASC“ returns=“included“ maximum_entity_count=“500″]

Izrada kapija Beograd, Majstori za kapije.