Zatvaranje terase

By | 14. јула 2018.

Kao što znate mnogi iz različitih razloga zatvaraju terase-balkone. Do sad ste se razmišljali da li da zastaklite terasu jer bi ste imali osećaj kao da ste u staklenoj bašti. Sa novim sistemom zastakljivanja daćete im estetiku i funkionalnost koja će rešiti taj problem.

Uz pomoć klizno-preklapajućeg sistema moći ćete da zatvarate i otvarate Vaš balkon po želji.

Usled nepovoljnih vremenskih uslova kao što su: kiša, sneg, vetar, štititi će Vas zatvaranjem, smanjiće buku, poboljšati toplotnu izolaciju, ne narušavajući izgled fasade.

Klizni sistem omoguċava brzo, lako i jednostavno zatvaranje i otvaranje zastakljenog prostora po celom obimu terase, ili jednog njenog dela i daje novu dimenziju prostoru. Vrlo je praktičan i izdržljiv.

Zastakljivanje se radi sa laminiranim staklom debljine 8mm ili 10mm, stakleni paneli su od 45cm  do 65cm širine i do 220cm visine.

Funkcionalnost ovog sistema daje bezbednost, atraktivnost i elegantan izgled nekad neiskorišćenom prostoru.

 

[ngg_images source=“galleries“ container_ids=“5″ display_type=“photocrati-nextgen_basic_thumbnails“ override_thumbnail_settings=“0″ thumbnail_width=“100″ thumbnail_height=“75″ thumbnail_crop=“1″ images_per_page=“30″ number_of_columns=“0″ ajax_pagination=“0″ show_all_in_lightbox=“0″ use_imagebrowser_effect=“0″ show_slideshow_link=“1″ slideshow_link_text=“Zastakljivanje terasa“ template=“/home/bravarsk/www.bravarska-radnja.com/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/ngglegacy/view/gallery.php“ order_by=“sortorder“ order_direction=“ASC“ returns=“included“ maximum_entity_count=“500″]

Možete izabrati i standardno zastakljivanje terasa-balkona, biće nam drago ako vam ulepšamo prostor kako vi želite .